Καρυωτη Κατερινα

Η  Κατερίνα   Καρυώτη   γεννήθηκε στα Χανιά το 1989. Ξεκίνησε κλασική κιθάρα σε ηλικία 10 ετών και πήρε πτυχίο το 2012 με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί» και υποτροφία από το Ωδείο Αθηνών με καθηγητή τον Κώστα Κοτσιώλη.

Το 2014 πήρε το δίπλωμά της με βαθμό Άριστα παμψηφεί και βραβείο με καθηγητή τον Μιχάλη Σουρβίνο από το Ωδείο Ζωγράφου Γ.Πολιτόπουλος.

            Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες μουσικής δωματίου και έχει δώσει ρεσιτάλ ως προσκεκλημένη σε Φεστιβάλ Κλασικής Κιθάρας (Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, Καρδίτσας, Πελοποννήσου, Θερινό Φεστιβάλ Βόλου, Αμφίκαιας κ.α). Είναι  μόνιμο μέλος του AthensChamber Εnsemble 2012 υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιχάλη Σουρβίνου, με πολυάριθμες εμφανίσεις. Το 2013-14 συμμετείχε στη «Ukulelefriendsorchestra» του Συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με διδάσκοντα τον Μιχάλη Σουρβίνο.

           Έλαβε μέρος σε φεστιβάλ κλασικής κιθάρας και διαγωνισμούς όπου και απέσπασε  βραβεία και διακρίσεις στην κατηγορία των σολίστ. Μεταξύ αυτών Α΄Βραβείο στο 2ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας (2014), Α΄Βραβείο στο διαγωνισμό του  MusicProject Νέας Σμύρνης (2016), Β΄Βραβείο στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Ερμούπολης (2012), Γ΄Βραβείο στον 3ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής της UNESCO (2016),  Γ΄ Βραβείο στον 37ο διαγωνισμό Φίλωνα (2014).      

        Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια και masterclasses των OdairAssad, RolandHoffmann, Βασίλη Μαστοράκη, Μπότση Άγγελο, GorbachVladimir  κ.α.

         Είναι τελειόφοιτος του μεταδιπλωματικού κύκλου σπουδών στο δημοτικό ωδείο Νίκαιας με υποτροφία και διδάσκοντα καθηγητή τον Μιχάλη Σουρβίνο.  Διδάσκει κλασική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας, το Ωδείο Ζωγράφου Γεώργιος Πολιτόπουλος, το Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών καθώς επίσης στο Ωδείο Πρωτοπορία.

 Είναι, τέλος, πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.